Knullade grannens dotter

Jag bor i ett ganska normalt förortsområde, med ganska normala grannar. Alldeles intill finns en ensamstående mamma, Claire och hennes två döttrar. Cathy och Roni (förkortning av Veronica) Claire har också en son, men han bodde med sin pappa utanför kommunen.

Cathy umgicks alltid med sina gymnasiekompisar, så jag såg inte mycket av henne. Det jag såg var enastående. Hon skulle bära precis rätt kläder för att visa upp sina perfekt formade bröst, smala midja och lilla röven , och jag ska erkänna att det fick mig att sucka av lust när jag såg hennes söta, fräscha unga kropp i något nytt och sexigt .

Roni, å andra sidan, var lite av en tomboy, och lite av en smärta i röven . Hon visste alltid när hon skulle komma över och störa mig. Det var hennes största talang. En väldigt varm fredagsmorgon kom jag ut till garaget för att göra ett oljebyte på min bil som jag hade skjutit upp för länge. Det var väldigt varmt och fuktigt också. Men jag bestämde mig för att göra jobbet snabbt, innan det blev varmare. Det var en av få lediga dagar som jag hade lyckats få på en fredag.

När jag öppnade garageporten, vem såg jag mer? Åh, perfekt, det är Roni. Ronnie var klädd i en vit baddräkt i ett stycke och drog ut min trädgårdsslang på gården med en sprinkler på änden. "Vår slang blev tillplattad i änden, mamma körde över den, kan jag använda din?" hon frågade. Hon skulle leka i sprinklern för att svalka sig. "Sätt igång", sa jag och försökte bli upptagen riktigt snabbt.

Nästa röst jag hörde var Claires. "Jag måste gå ut i flera timmar. Skulle du kunna hålla ett öga på saker här åt mig?” "Visst," svarade jag. Vi tog hand om varandra ganska bra i grannskapet. Med det gick hon och jag fortsatte mitt oljebyte. Jag hade lite problem med det gamla oljefiltret och gjorde vad vilken bra mekaniker som helst skulle göra, jag använde fult språk på det. Det fungerade inte.

Nästa sak jag visste var att något droppade på min mage. Och sedan rösten, "Vad är det?" Det var Ronnie. Jag gled ut under bilen och stod över mig med ett ben på vardera sidan av ansiktet var en tjej. Dessutom var den vita baddräkten nu blöt och i princip genomskinlig, så jag tittade på söt fitta.

Efter att jag kommit över den första överraskningen förklarade jag för Ronnie att oljefiltret satt fast, och hon hukade sig ner över mig och försökte titta under bilen . "Du kanske inte har märkt det" sa jag, "men du droppar på mig." "Åh, förlåt", svarade hon och gick tillbaka.

Jag kunde nu se en perfekt vy från topp till tå av Ronnie i den genomskinliga baddräkten. Och jag blev ganska förvånad över den täthet det skapade i mina byxor. För att få tankarna borta från henne gick jag tillbaka till jobbet med bilen och fann att jag nu hade styrkan att få bort filtret. Men jag fortsatte smygtitta på Ronnie. Hennes söta lilla rosa fitta och nästan obefintliga bröst gjorde mig faktiskt varm.

Till sist, när jag var klar, meddelade jag att jag var på väg mot duschen (en kall), och gick in.

Väl i mitt sovrum randade jag ner mig och började duschen. Sedan bestämde jag mig för att slå på strålarna i badtunnan på mitt sovrums innergård, som var full med ljummet vatten för sommaren, och blötlägga ett tag.

Innan jag kom in i badkaret bestämde jag mig för att gå till köket för lite isvatten . Så jag gick trampande, naken, till köket. När jag höll på att hälla vattnet i glaset hörde jag dörren från garaget till köket öppnas och vände mig om och såg Ronnie gå in som om hon gick in i sitt eget hem, som hon brukar göra eftersom vi var nära grannar.

Jag vet inte vem som blev mest förvånad, eftersom vi båda bara stod där och tittade på varandra. Ungefär vid den tiden insåg jag att dörren var vidöppen , så jag pekade på den. Jag förväntade mig snarare att Ronnie skulle gå ut och stänga dörren när hon gick. Istället stängde hon den och stannade inne och gick tillbaka till att stirra på mig.

Jag ville ha kontroll över saker och ting och få ut henne, men min tönt hade andra idéer. Det blev ofrivilligt uppmärksammat när lilla Ronnies ögon fäste vid den.

Plötsligt blev jag djärv och frågade: "Har du aldrig sett en förut?" "Min brors", svarade hon, "men det såg inte ut så." "Varför är min annorlunda? Jag frågade. "Allt ditt sticker ut och hans har aldrig varit det", svarade hon.

"Du vet, jag kan se dig också. Din baddräkt är genomskinlig”, utropade jag djärvt . Tro det eller ej, men det här var nyheter för henne. Jag antar att hon aldrig hade uppmärksammat vad vattnet hade gjort. Hon hade inte vetat att hennes kostym var genomskinlig förrän jag berättade för henne.

Hon började täcka upp, men jag kände mig riktigt djärv och sa åt henne att inte dölja sig. Med det avslöjade hon sina privata och lät mig se dem igen. Jag log mjukt och sa: "Du vet, din är väldigt vacker för en tjej i din ålder?" Hon ryckte på axlarna och sa: "Ja, jag antar."

Jag visste inte vart allt skulle leda, men jag kände en spänning som jag aldrig känt förut. Jag gillade känslan och Ronnie såg ut att njuta av den också.

Jag sa till henne att jag skulle svalka mig i badtunnan och frågade henne om hon ville följa med mig. Efter en kort stammande paus sa hon okej.

Jag sa, "Du behöver inte om du inte vill." "Nej, jag vill!" utbrast hon . Jag blev chockad och upprymd på samma gång. Vid det här laget kände jag mig riktigt modig och väldigt nervös. Jag visste inte vad jag skulle tycka om hennes entusiasm.

När vi kom in i badkaret sa jag "Eftersom jag ändå kan se din kostym, varför tar du inte bara av den. Vi kommer att gå skinny dipping, okej?” Jag kunde inte tro vad jag sa, men jag brydde mig inte så mycket just nu. Jag tänkte redan på sätt att smyga den första beröringen av den lilla flickans fitta.

Ronnie gjorde en paus och frågade: "Du lovar att aldrig berätta för min mamma eller något?" Jag sa: "Jag lovar att aldrig berätta om du lovar att aldrig berätta heller, okej?" Med det sa hon okej, drog remmarna på baddräkten över sina axlar, drog tyst ner den på golvet och klev ur den.

Det var det, jag trodde skulle komma utan att ens bli rörd. Framför mig stod en liten, pojkaktig och smal men mjukt rund tjej. Hennes bröst var bara små högar med ljusrosa konformade bröstvårtor, och hennes nu nakna fitta var inte mer än två helt hårlösa högar åtskilda av en liten spricka.

Efter att ha njutit av varenda tum av hennes kropp med mina ögon (medan hennes var limmad på mitt nu stenhårda skaft) föreslog jag att vi skulle gå in i badkaret. När vi kom in gick hon till andra sidan av badkaret, men jag sa åt henne att komma och sitta med mig. Hon frågade igen: "Du lovar att aldrig berätta, eller hur?" Jag lovade och hon flyttade bredvid mig.

När vi satt där tysta tog jag mod till mig att sträcka mig fram och förde försiktigt min hand mellan hennes ben. Mitt hjärta bultade av spänning och rädsla. Det var otroligt. Hon flyttade bort och sa: ”Jag har aldrig blivit rörd där. Är det okej om vi rör dig först eller något?” Jag log och sa, "Vi kan göra vad du vill Ronnie."

Hennes beröring var tveksam och försiktig till en början. Sedan sa jag: ”Det är okej om du rör det hela. Det kommer inte att skada dig eller något.” Med det lindade hon båda händerna runt det och började seriöst utforskande.

Jag förklarade vad alla delar var. Hon verkade särskilt fascinerad av mina bollar. Hon sa, "De är alla squishy." Jag sa, "Det är för att de har massor av sprutande grejer inuti sig." Hon var nu bekväm med min kuk i händerna. Hon verkade nöjd med alla förklaringar och frågade sedan : "Vad får det att sticka ut så?"

Hennes grepp lossnade när jag svarade: "Att se dig naken gör det svårt så här." "N'uh-Uh," svarade hon. Jag nickade och sa: ”Det är sant. Du såg hur det blev jobbigt när jag såg dig i min dörr, eller hur?” Ronnie tänkte en stund och sa sedan, "Ja, jag antar." Jag sa, "Det är för att jag kunde se mellan dina ben och det fick mig att känna mig sexig." Ronnie log stolt, sa "Okej" och gick sedan tillbaka till sin upptäcktsfärd.

"Får det dig att känna dig sexig när jag rör vid den så här?" hon frågade. Jag nickade och sa: "Åh ja. Får det dig att känna dig sexig att röra vid mig så här?” Hon nickade snabbt och sa: "Ja." Sedan frågade jag: "Hur känns det när du känner dig sexig?" Ronnie tittade försiktigt ner, ryckte på axlarna och sa: "Jag får stickningar och sånt." Jag frågade: "Får dina stickningar dig att må bra?" Hon höll huvudet nere och nickade bara.

Jag log för mig själv och visste vad som skulle hända härnäst. Jag frågade, "Ronnie, låter du mig göra saker som kommer att ge dig massor av stickningar?" "Ja, jag antar," svarade hon . Jag frågade: "Kan jag röra dig där nu?" Hon backade lite och sa: "Du måste lova att aldrig berätta!" Jag log och sa: "Ronnie, jag skulle sätta mig i fängelse länge om jag någonsin berättade för någon vad vi gör ." Hon såg förvånad ut och frågade "på riktigt?" Jag nickade och sa, "Ja, den här typen av saker är bara för vuxna och de blir riktigt arga om man visar barn hur man gör det." Hon tänkte en kort stund och sa sedan "okej."

När min hand fick kontakt drog hon en liten suck och lät sina ben spridas . Ja. Hon accepterade mina förskott. Jag vände mig mot henne och tittade djupt in i hennes ögon. Hon hade uppenbarligen ingen aning om vad som pågick, men hon njöt av det. Sedan sammanfogade vi läpparna i en djup kyss. Jag frågade: "Känns det bra när jag rör vid dig och vi kysser?" Hon flinade ett stort flin och svarade: "Ja. Massor!”

Hon visste hur man kysser, men hon hade uppenbarligen ingen erfarenhet av att kyssas. Hon lärde sig snabbt. Vi började med stängda munnar, men snart var våra munnar vidöppna och våra tungor sammanflätade. Det verkade komma naturligt för henne.

När vi kysstes gnuggade jag hennes fitta med ena handen och sträckte mig runt hennes rygg med den andra och tog tag i hennes lilla rumpa. Den var så mjuk och liten. Jag kunde nästan få båda kinderna i ena handen. Då kunde jag inte hålla händerna stilla. Jag var tvungen att röra vid varje tum av henne, och varje del var perfekt. Hennes hud var mjuk och slät, och hon var så liten. Det var som att jag utforskade en skalenlig modell av en kvinna. När våra läppar skildes åt mötte mina ögon hennes och jag frågade henne om hon ville sluta. Hon skakade bara på huvudet, nej.

Hela tiden jag pratade gnuggade min vänstra hand upp och ner i skåran på hennes lilla kala fitta. Hon var så tänd att hon inte ens kunde prata. Hon bara släppte ut små flickaktiga stön och andades djupt och snabbt.

Efter ytterligare en djup kyss sa jag, "Kom med mig", och ledde henne i handen in i mitt sovrum. När vi kom till min säng vände jag mig mot henne och tittade på henne som stod framför mig. Det lilla barnet stod bara så högt som längst ner på mitt bröst. Jag lyfte upp henne under armarna och hon lindade armarna och benen runt mig instinktivt, som en baby klänger sig fast vid sin pappa. Hon vägde förmodligen cirka 70 kilo.

Jag stod där och kysste henne medan hon höll fast vid mig, våra våta kroppar smälte samman. Den övre delen av min erigera penis var inklämd mellan min mage och hennes släta, hårlösa fitta, och efter några ögonblick började hon gnugga sig mot den. Utan att torka av föll vi på min säng och vi fortsatte att kyssas och gnugga mot varandra i flera minuter.

Sedan, sakta, rörde jag mig ner och började slicka och suga på hennes mjuka, rosa bröstvårtor medan min hand gnuggade hennes lilla kala fitta. Det gillade hon definitivt . Hon släppte ut små suckar och gnisslar när jag slickade och sög, samtidigt som hon masserade hennes lilla hög.

Hennes ögon glänste och jag undrade om hon fick orgasm. Jag frågade : "Är stickningarna verkligen starka nu?" Hon nickade. Sedan verkade hon komma till och frågade: "Hur kommer det sig att din sak inte är lika svår längre?" Jag log och svarade : "Det kommer att bli väldigt svårt om en minut, okej?" Hon log och frågade: "Kirlar det ?" Jag svarade: "Det pirrar när du rör det."

Med det tog hon min kuk i sin hand och frågade: "Så här?" Jag nickade och visade henne hur man gnuggar den upp och ner. Hon frågade: "Känns det bra nu?" Jag sa, "Åh ja Ronnie, det känns väldigt bra nu." Sedan bet jag lätt en av Ronnies små rosa bröstvårtor och hon återgick till sitt omtumlade tillstånd. Hennes kropp var fortfarande blöt, men det fanns en ny fuktighet på mina fingrar. Hon hade sperma. Jag kände det på mina fingertoppar. Hon glömde allt om min kuk och hennes armar föll slappa vid hennes sidor.

Jag slutade suga hennes små bröst och tog mig ner till hennes fitta och satte mitt ansikte bara några centimeter bort. Vilken härlig syn det var. Det var helt kal, och var inget annat än två pösiga högar och en nu genomblöt skåra.

Jag spred försiktigt ut läpparna på hennes söta fitta och gled min tunga genom hennes veck. Hennes händer tog instinktivt tag i mitt bakhuvud. Om det inte var en riktig orgasm innan, så var det verkligen nu. Hennes kropp gungade och gungade när jag slickade och sonderade hennes lilla fitta. Jag kunde ta munnen på det hela och min tunga hade all frihet i världen att driva henne vild.

Hon kom flera gånger till innan jag blev riktigt djärv. Jag hade ingen aning om hon hade mödomshinna eller inte. Jag hade hoppats att hennes gymnastikklass hade krävt en fullständig undersökning. Om det hade gjort det skulle det jag skulle göra fungera.

Jag stoppade mitt högra pekfinger i hennes kanal. Det var tight, men mitt finger gick in ganska lätt. Kanske gjorde gymnastiklektionerna hon gick henne mer följsam. jag vet inte. Jag tänkte bara att det skulle vara svårt att få ens ett finger inuti ett så litet barn. När jag sakta arbetade fingret in och ut ur hennes lilla hål, blev det varmare och haltare. Jag började få tanken att jag möjligen kunde få in min penis i henne. Tanken på att vara på toppen av en tjej med min manlighet inuti sin lilla kropp var för mycket för att jag skulle missa. Jag var bara tvungen att försöka.

Ronnie var knappt vid medvetande. Alla dessa nya känslor och förnimmelser fick henne att bli ganska omtumlad. Jag frågade, "Ronnie, är det okej om jag bara försöker stoppa min kuk i dig?" Hon hörde mig inte ens, så jag slutade slicka och fingra på henne och frågade igen. Hon log bara ett omtumlat leende och nickade att det var okej. Sedan sa jag, "Säg till mig att sluta när som helst så gör jag det, okej?" Hon svarade på samma sätt igen. Jag reste mig över henne och spred hennes ben. Jag placerade min penis mot den lilla slitsen på hennes fitta och tvekade. Hon tittade mig rakt i ögonen och jag ville ge henne alla möjligheter att säga åt mig att sluta. Hon log bara när min penis petadekänsligt vid öppningen av hennes jungfruliga fitta, och jag ansåg att det var ett godkännande, så jag började mycket ömt arbeta mig inuti henne.

Det tog flera minuter av försiktig sondering och korta drag för att äntligen få ungefär en fjärdedel av mitt skaft inuti henne. Sedan hände det. Som om någon vred på en strömbrytare slappnade hennes fitta av och hennes barriär bröts. Med all smörjning tillgänglig gled min penis hela vägen in. I det ögonblicket var jag glad över att inte ha en stor penis. Mina fem tum var så mycket hon kunde ta i en så liten kropp.

Den fulla penetrationen fick henne att gnälla ett ögonblick, och jag höll mig stilla medan hon vände sig till att ha en kuk i kroppen för första gången. Sedan pumpade jag försiktigt in och ut i känsliga drag och hon tittade på mig och frågade: "Är vi jävla?" Jag svarade: "Ja, det är vi. Gillar du det?" Det gjorde henne väldigt glad och hon log stolt, sedan stönade hon av sin njutning.

Nöjet jag upplevde var otroligt. Hennes fitta låg så tätt runt mitt skaft och så varm och blöt. Jag hade aldrig tidigare hittat en kvinna som var gjord för min lilla kuk. Inom några minuter kände jag mitt klimax komma. Det skulle bli en stor explosion. Jag kunde se på grund av den värkande känslan i min pung. Ronnie var i yttre rymden någonstans på grund av hennes ansiktsuttryck och ljuden hon gjorde.

Sedan kom det, en klimax som en kanon som gick av. Jag kunde känna sperman fylla hennes lilla hålighet och spruta ut runt mitt skaft medan jag fortsatte att pumpa och skjuta hela min last. När hon kände hur min utlösning fyllde hennes lilla hålrum öppnades hennes ögon upp av förvåning och hon flämtade ut lite. Hon cumming igen också. Hon böjde sin lilla rygg och höll andan en stund, sedan släppte hon flera långa gnällande flämtningar. Med det blev hon slapp och jag smälte ovanpå henne.

I flera minuter kysstes vi och gnuggade våra nu svettiga kroppar ihop. Jag var fortfarande inne i henne och känslan av hennes våta, släta kropp mot min hud var ojämförlig. Sen låg vi bara tillsammans ett tag.

Hennes frågor verkade oändliga efter det. Hon smakade på sig själv. Hon smakade på mig. Hon fingrade sig själv och så vidare. Det var som att en helt ny värld hade öppnats för henne, och det hade den. En helt ny värld hade öppnat sig för mig också.

Sedan var det dags för henne att klä på sig. Jag var rädd att hon skulle bli sårad eller gå roligt eller något, men hon var precis som om ingenting hade hänt. Tydligen hade hennes dJulor tagit bort hennes mödomshinn. Det var ingen blödning. Det var ingen smärta. Det var bara ett nyfunnet leende på hennes ansikte.

Sedan sa hon något som fick mig att må bäst av allt. Hon sa: "Du hade rätt. Jag slår vad om att vuxna skulle bli riktigt arga om alla barn visste hur man gör det här ." Jag log och sa, "Ja, jag sa det."

Sedan sprang hon ut genom min bakdörr som om ingenting hade hänt.

Sexnoveller: 1 2 3 4 5

                                                                                     Svensk amatör porrfilm1 2 3 4 5 6 7 

Smygfilmade nudistfilmer HÄR

Carl Serung snuskfilm HÄR

Köpa Svensk porrfilm gör du snabbt & enkelt här

Knullade grannens dotter