Nyrakad våt fitta

Många killar älskar en snygg rakad fitta och jag förstår det; det är så mycket sexigare. Jag älskar att köra mina fingrar över min mjuka, silkeslen hud och sedan doppa dem förbi mina läppar. Jag försöker alltid vara smidig där nere men jag gick ett tag utan att raka mig för att göra en kille väldigt glad och ge honom Dirty Sex Stories.

Josh har skickat några meddelanden till mig och vi fick äntligen träffa varandra. Han har en viss hårfetischfantasi som han gillar att runka också så jag fick det att hända för honom. Han älskar en slät fitta och vill se en tjej raka sig bara för honom och sedan fingra sig själv så att hon kan njuta av hur bra hon mår nu.

 Det dödade mig, men jag rakade mig inte på ett tag och blev lite av en buske på gång. Det var dock inte så illa, jag knullade några killar medan jag hade det och de verkade gilla det. Han ville att jag skulle vara det sista han såg innan han gick och la sig och Skypeade mig sent i går kväll.

 Jag hade alla mina grejer redo för honom och hade en handduk, en skål med vatten och en rakhyvel på ett litet bord bredvid min skrivbordsstol.

Min dator var inställd så att den var fokuserad på mig och tog av allt utom trosorna. När han loggade in såg han så exalterad ut och var redan naken med kuken i handen.

Jag retade honom lite, lekte med mina bröst och sa till honom att jag var så hårig där nere men jag gjorde det för att göra honom glad. Han bad mig ta av mig trosan och jag lutade mig bakåt i stolen när jag tog tag i linningen. "Verkligen? Vill du se? Men det är så hårigt och grovt.” Josh fortsatte att tigga och jag drog till slut av mina trosor.

Jag visade honom min håriga fitta och körde mina fingrar genom de små, grova hårstråna medan han ryckte iväg lite snabbare. Sedan kastade jag mina ben över armarna på stolen, vilket gav honom en vidöppen vy av min fitta. Han sa till mig att det var så varmt och jag fuktade kanten på handduken i skålen med vatten.

 Jag blötte min fitta med den och lade sedan lite rakkräm i handen och gnuggade långsamt på den. När jag tog upp min rakhyvel höll jag benen öppna medan jag började raka mig och gled den över mig. När jag gjorde det långsamt avslöjade jag min nakna fitta för honom remsor för remsor.

Jag njöt av detta och darrade när rakhyveln gled över mina läppar. När jag var klar torkade jag bort de överblivna gräddbitarna och började stryka över min nya mjukhet. Stönande när mina fingrar rörde sig över mig strök jag mina läppar medan han tittade på. Jag tryckte in ett finger och tryckte det när jag blev blöt och gick sedan lite snabbare tills jag fick in två fingrar inuti.

När jag rullade dem uppåt började mina juicer göra dem hala och jag förde dem till min klitoris. Jag gnuggade och masserade den medan min fitta värkte och stramade och jag använde min andra hand för att nypa och klämma ihop mina bröstvårtor. När jag lutade huvudet bakåt kunde jag höra hur han ryckte till mig vilket fick min fitta att spruta och jag tryckte ner hårdare.

 Jag kom och mina lår pressades ihop medan jag ryste i stolen. Mina ben gled av den och jag satt där skakig när Josh kom på sig själv. Jag satte mig upp och tittade på honom. "Tyckte du om det?" frågade jag och han nickade andfådd. "God natt", sa jag med ett leende och loggade ut.

Sexnoveller: 1 2 3 4 5

                                                                                     Svensk amatör porrfilm1 2 3 4 5 6 7 

Smygfilmade nudistfilmer HÄR

Carl Serung snuskfilm HÄR

Köpa Svensk porrfilm gör du snabbt & enkelt här

Nyrakad våt fitta