Sperma i ansiktet

Det hade gått för länge sedan John senast såg Molly på något riktigt, speciellt sätt. Det var också för länge sedan han sperma. Det senaste mötet mellan high school-ensamvargen och den sexiga brevbäraren som snabbt började bli lika besatt av honom som han var med henne hade varit för över en vecka sedan, på Halloween-kvällen. I veckor hade de två retat och testat varandra.

John hade ryckt iväg framför Molly två gånger, en gång på hennes stora, bara bröst. Och senast hade John gått ner på en kvinna för första gången och ätit ut Molly tills hon kom.

Men det var ett förbjudet förhållande av många anledningar. Deras ålder var en stor faktor, särskilt eftersom John fortfarande bodde hos sina föräldrar och gick på gymnasiet och Molly var gift. John upptäckte detta faktum vid deras senaste möte, och Molly hade nästan avslutat deras potentiellt destruktiva förhållande just då och där, innan hennes man kunde anas. Men när John gick ner på henne, var alla satsningar avstängda. Hon ville inte behöva den blyga, unga, oerfarna stuteriet, men det gjorde hon. Desperat.

Efter sin första smak av fitta, var John tvungen att lämna så snabbt för att undvika att de två blev fångade att han aldrig fick chansen att ta emot sitt eget muntliga nöje. Även om det var frustrerande, litade han på att Molly skulle övervinna sin oro för dem två och komma tillbaka för att blåsa på honom, såväl som något annat.

Denna fantasi bekräftades när Molly gav John ett minneskort från en digitalkamera med hundratals bilder där hon poserade för honom i olika skeden av avklädning eller naken. Han hade högkvalitativa bilder av henne när hon stod i inget annat än högklackat, rullade ihop sig på en stökig säng med sina tunga bröst och långa bröstvårtor pekade mot taket, suger på en dildo, jävlar sig själv med sina egna fingrar. Han hade onanerat till bilderna sedan han tog dem, men han hade hållit på med att sluta och ville ge allt han byggt upp till Molly, eftersom det var hon som hade utlöst allt.

Och nu skulle John äntligen få sin frigivning.

Han var extremt nervös när han satt i sitt fordon på parkeringsplatsen på det billiga motellet, bara några kilometer från sitt hem. Genom fotona hon gav, hade Molly gett John ett hemligt meddelande: många av bilderna innehöll en enda siffra eller bokstav gömd i dem och när han hittade dem alla och satte ihop dem stod det i meddelandet att han skulle träffa henne på den här adressen, ikväll, klockan fem på kvällen. Han gissade att hennes avsikt med att dölja meddelandet var att se till att han verkligen tittade på hennes bilder så besatt att han skulle lägga märke till små detaljer. Och nu var han här, och medan han tittade på klockan körde en bil in på parkeringsplatsen bredvid honom. Det var Molly.

De klev ur sina bilar under tystnad, hon lika nervös som han. De fick kort ögonkontakt, men båda drog sig undan. När Molly äntligen talade sa hon bara "vänta", vilket John gjorde, när hon gick in i den lilla receptionen och bokade ett rum, hur länge var John inte säker. Hon kom ut med nycklarna och ledde honom sedan till deras rum.

Rummet var svalt, för det var november, och den sista hyresgästen hade lämnat ett fönster öppet. Det var också mörkt, hela den lilla enheten badade i en mörkblå nyans från det nedgående solljuset som trängde genom gardinerna. Allt i rummet var en annan nyans av blått, vilket kanske var anledningen till att det verkade kallare inne än ute. Ingen av dem brydde sig om att tända några lampor när dörren stängdes bakom dem.

John gjorde en mental anteckning om att inte försöka låtsas att detta var en oskyldig händelse. Han hade lusten att överträffa den uppenbara spänningen i rummet genom att bara verka avslappnad, kanske floppa upp på sängen och slå på TV:n, som om detta bara vore vilken vanlig semester som helst, och sexet skulle komma naturligt. Nej, sa han till sig själv. Han var tvungen att göra sitt för att saker och ting skulle gå framåt. En oskuld utan en enda flickvän i sitt förflutna, John hade väntat för länge på detta, vad det än hände att bli.

Molly satte sig på fotändan av sängen. De gnisslande som den gjorde var inte tillräckligt höga för att distrahera någon av dem från verkligheten av vad som pågick. Hon svalde hårt och tittade på honom, stående i entrévägen, när de äntligen fick ögonkontakt.

"Kom hit," viskade hon, rösten mjukare och skakigare än hon ville. Hon sträckte ut handen mot honom och han klev mot henne tills han stod framför henne vid sängen.

John var medelmåttig i allt från sitt utseende till sin kroppsstorlek, men det fanns två saker med honom som Molly fann oemotståndliga. Den första var storleken på hans kuk, som, även om den aldrig skulle nå status som porrstjärna, var en av de största hon någonsin sett med egna ögon. Det andra var Johns ögon; en mörk grön nyans på utsidan, men inom dem höll de en djup, passionerad längtan, iver att Molly kunde känna att hon värmde henne när han såg på henne. Hans blick var lika sensuell som en älskares beröring, och det bästa var att han var helt omedveten om det.

Han tittade på henne med de ögonen nu.

Det var helt tyst i rummet, förutom ljudet av Molly och John som andades. Det var så tyst, det subtila ljudet från tyget i Mollys skjorta när hon lyfte armarna mot John var bara blyg för att döva. Hon lade fingrarna på hans höfter, drog sedan ihop dem till knappen på hans jeans...och lossade den.

Hennes andetag fastnade i halsen. Hon gjorde en paus, tog ett djupt andetag och andades ut länge, men tyst. Johns hela kropp pirrade av upphetsning. Hans kuk växte och flyttade sig under hans jeans.

Molly drog ner dragkedjan och gjorde en paus igen. En lång paus. Efter en stund tittade John på henne och försökte läsa hennes ansikte, vilket var en mask av tvekan och förvirring.

Molly kände hur han tittade på henne och såg nästan upp i de där oemotståndliga ögonen, men det gjorde hon inte. Hon visste att om hon gjorde det, då skulle hon ge sig själv till honom helt och hållet, och det var inte vad hon tänkte göra.

"Jag vill att du ger mig en ... ansiktsbehandling," sa hon.

John visste inte vad han skulle säga till det. Han var inte säker på att han ens kunde göra ett ljud för att svara.

"Men inget annat", förklarade hon, för nervös eller rädd för att se honom i ögonen. "Jag vill bara se dig rycka och sedan sperma mig i ansiktet."

Hon såg till slut upp på honom.

"Är det okej?" hon frågade.

John kunde inte låtsas att han inte var lite besviken, men detta var ändå ett stort steg för honom. Trots att hans sexualuppfostran nästan uteslutande kom från porr, visste han att kvinnorna i den verkliga världen som inte lät dig spruta på deras ansikte vida fler än kvinnorna som skulle begära det. Även om han hade väntat sig sex, eller åtminstone en avsugning, skulle det här fortfarande bli en fantastisk upplevelse. Hans kuk bultade.

"Ja", svarade han.

Molly detected his disappointment, albeit brief, but she also saw the excitement in his face grow when her request finally settled in. Eternally conflicted between her lust for this young man and the love for her husband, she had given this a lot of thought. She hoped that she could dispel her obsession with John by limiting herself in what she did with him. She knew that the more contact they had together, the harder it would be to cut this thing off. Sex, therefore, was out of the question. It had to be. And Molly knew even a blowjob would turn that switch inside her. So she hoped that keeping things close but visual would get her excited enough to go home and jump her husband, but allow her enough restraint to keep her hands off John.

Naturligtvis skulle det vara orättvist att bara reta John, och även om hennes behov av honom främst var baserat på lust, brydde hon sig fortfarande och ville inte använda honom. Han hade redan spermat på hennes bröst, så hennes ansikte var nästa uppenbara utveckling. Om allt löste sig skulle han få en behandling som de flesta killar bara kan fantisera om, medan hon skulle gå av, men inte gå utom kontroll.

En hård verklighet i hennes sinnes fördjupningar sa till Molly att denna plan var ett långt skott för framgång, men hon ignorerade den eftersom det var det enda hon kunde tänka sig att göra, och hon var absolut tvungen att göra något.

Molly drog ner Johns byxor och stirrade fram på hans boxare, tältade av en enorm, fullt upprätt kuk. Hon visste att hon borde ha använt ögonblicket för att stanna upp och avbryta det här, men hon ville det för mycket. Hon drog ner boxarna.

Hans kuk var häpnadsväckande, tänkte hon, medan den guppade fram och pekade mitt emellan hennes ögon. Det var en mjuk nyans av kött, blek men inte precis vit, slät och styv utom där lökformiga ådror löpte sin långa längd. Själva huvudet var stort och rundare än något annat kukhuvud hon någonsin sett, och det läckte redan pre-cum; en stor droppe hade samlats vid spetsen och sjunkit sakta och hotade att falla av för varje sekund som gick. Mollys mun vattnas och hennes mage morrade. Hon kände extrem värme och väta mellan benen.

När droppen blev större och sänkte sig lägre lät Molly ögonen flytta sig förbi den och kolla in hans fantastiska testiklar, som såg stora och tunga ut när de hängde i hans släta, tättklippta säck. I själva verket rakades han hela där, vilket var trevligt, men överraskande. Molly brydde sig inte på något sätt, vilket John förhoppningsvis hade gissat efter att ha gått ner på sin håriga muff förra veckan. Men uppenbarligen hade han gjort det här för henne, och hon uppskattade gesten. Om inte annat tillät detta henne att bättre se hans enorma, ådrande bollar, som verkade ännu större än de hade första gången hon såg dem, när hon lät honom komma på bröstet. Det var lite konstigt egentligen; inte bara var Johns kuk proportionellt sett för stor för hans smala kropp, hans bollar var proportionellt sett för stora för hans kuk.

Molly såg tillbaka till droppen av pre-cum, hängande allt lägre, sammankopplad med bara en tråd och hängande snabbt. Instinkten flödade genom henne, och hon gick nästan för det, men hade inte ens sinneskapacitet att veta om hon skulle fånga den med handen eller tungan. Men precis innan hon tappade fasthållningen och gick för det, satte John sin hand där, fångade den precis i tid och klämde tillbaka den mot sig själv medan han tog tag i hans kuk.

Rörelsen knäppte Molly ur sin trans, men hennes ögon lämnade aldrig hans erektion. Hon var tvungen att undvika hans blick, för att se honom titta på henne medan han smekte sig själv skulle bryta ner varje vägg hon hade kämpat för att sätta upp. Och så såg hon när John strök sin kuk, det feta huvudet som redan var vått av pre-cum och de gigantiska bollarna som svängde.

Varje muskel i Johns kropp var spänd; han var spänd, luften runt honom kändes som att den stramade runt honom, nästan kvävande, men intensivt njutningsfull. Han var röd, hans bröstvårtor var hårda, håren på baksidan av hans nacke och underarmar pirrade, men han var inte vilse i ögonblicket på något sätt. Istället var han mycket medveten om den här platsen han var på och vad han gjorde.

Efter att ha onanerat otaliga gånger tidigare visste John att det aldrig skulle bli sig likt efter detta. Det var inte bara hans kuk som kändes bra, det var allt, och känslan bara växte för varje ögonblick som gick. Han tittade ner på Molly, som satt tyst på det billiga blå överkastet och stirrade på sin bultande kuk som om den rymmer livets hemlighet. Hon var så vacker, och han behövde så mycket av henne att han inte kunde stå ut. Det fanns så många saker han ville göra med och med henne att han inte ens kunde fantisera om en. Så han tänkte bara på henne, hur hon hade kommit hit för att vara med honom, och han studerade hennes ansikte, det där lustfyllda, koncentrerade ansiktet. Hon blinkade med ögonen, svalde, vilket på något sätt ytterligare bekräftade för John att allt detta var verkligt.

Han satte sig hårdare, långsammare. Hans kuk surrade av nöd. Ljudet av hans kött som ströks fyllde rummet.

John andades ut och kom inte ens ihåg när han hade börjat hålla andan. Han svettades. Han kände Mollys andedräkt på sig, varm och olidligt erotisk. Hon var så nära, och sedan gick hennes läppar åt, hennes huvud rörde sig lite framåt. Han trodde att hon skulle ta honom, men nej. Detta skedde inte med avsikt; den var medvetslös. Hon ville honom så gärna att hennes sinne inte ens kunde fånga vad hennes kropp gjorde. Han kunde känna hur hennes andetag på honom blev hårdare och snabbare, omringade och retade honom. Läpparna i hennes öppna mun glänste. Han kunde se hennes tunga stoppad i munnen.

Och sedan tappade han det. Nej, han slutade inte, men han ville, och han behövde mer än bara sin hand.

"Sug mig", flämtade han utan att missa ett slag. "Snälla du…"

Mollys händer skakade. Varje andetag hon tog fastnade i hennes hals. Johns begäran fångade henne inte för att hon tänkte det även när han sa det, men hon visste att hon inte kunde förplikta sig.

"Åh..." stönade han och pumpade sig snabbare. "Sug... åh gud, snälla. Molly...sug mig..."

Molly lyssnade på honom den här gången, övervägde det och sedan följderna. Hon doppade faktiskt huvudet mot honom, lät käken falla lite längre, förberedde sin tunga på att slå ut, men hon kunde inte göra det. Hon lade sina händer på hans nakna höfter och kände hur hans kropp darrade. Det fick en egen rysning att rulla genom henne.

"Snälla Molly," bad han flämtande och andfådd. "Åh snälla... sug mig. Lägg mig i din mun." Hans tonfall var torterad och desperat. "Jag gör vad som helst. Jag behöver känna dig."

Den heta energin som forsade genom hennes kropp koncentrerades plötsligt till särskilt två områden, mellan hennes ben och över bröstet. Hennes bröstvårtor var så hårda att de kändes som om de drogs.

"Jag tar av mig skjortan", sa hon till slut, även när hon knäppte upp sin blus. "Men jag kan inte..."

John visste vad hon inte kunde säga, och han gissade varför hon inte kunde säga det. Hon var på gränsen till att förlora den och gå för hela honom, vilket innebar att han hade en chans. Möjligheten gladde honom oändligt. Han kände att de svagaste spåren av orgasm började byggas upp och bubbla i länden, men känslan växte snabbt.

Mollys skjorta var av, och sedan hennes behå, och helt plötsligt kom de två stora, svävande brösten – mjölkvita med tydliga solbränna linjer, feta, två tums bröstvårtor och vidsträckt vårtgården – ut i synen. Även om de hade förlorat en del av ungdomens studs, hade de magnifika exemplaren ännu inte gett efter för sin sanna ålder. Det lätta hänget som var där gav dem bara en bättre känsla av rörelsetyngd.

John ville genast känna sin kuk mellan dessa bröst igen. Han ville ha det så illa att han faktiskt glömde att han redan hade knullat och spermat på samma bröst en gång tidigare. Hon verkade fortfarande helt ny för honom, och han tog inte sin fortsatta tillgång till henne för given.

Han kände en våg djupt i kroppen, och han var tvungen att sluta rycka till sig själv på en gång för att undvika kumning.

Johns händer låg på Mollys nakna axlar innan han ens medvetet kunde säga åt dem att gå dit. Molly var lika förvånad och skrämmande medveten, men hon drog sig inte undan. Hans varma handflator var släta och starka, och hans fingrar grävde sig tillräckligt in i henne för att bygga upp mer spänning, men orsakade inget obehag.

"Snälla ta mig i din mun," flämtade John i samma ton som en döende man kan vädja om sitt liv.

Det var inte mycket annat för Molly att tänka på, eftersom Johns kuk var där och styvt pekade på hennes åtskilda läppar, det tunna lagret av pre-cum på svamphuvudet torkade av hennes andetag. Hennes mun vattnas, liksom hennes fitta.

"John, nej", viskade hon.

Svaret var nästan fysiskt smärtsamt för John att höra. Han behövde det så mycket. Han var så nära. Så jäkla nära. Hans händer gled upp längs Mollys axlar, även om han inte hade någon aning om vad han hade för avsikt att flytta dem. De stannade på baksidan av hennes huvud, där basen av hennes skalle vilar på hennes hals. Han höll henne så, med fingrarna hårt men inte klämde henne, trasslade in i håret, höll henne stadigt men inte riktade henne åt något håll.

Molly flämtade passionerat när hans händer oväntat grep henne där; hela hennes kropp reste sig och sjönk med det plötsliga andetag. Även om hon inte ville erkänna det för sig själv, kom spänningen från att förutse vad John rörde sig i position för att göra; att ta henne med våld. Molly blev inte av med våldtäkt, men om John drog hennes ansikte mot honom och tryckte sin kuk mellan hennes läppar, skulle hon välkomna det. Även om hon inte ville fuska, om han fick henne att gå över gränsen, då skulle hon ta över från den punkten och aggressivt njuta av hans kuk, i hennes sinne, på något sätt motiverat.

Men John tog henne inte. Han bara höll om henne, andades hårt, hans kuk inte längre strök, men bultande ändå, och fortfarande glittrade av färsk pre-cum.

Molly fantiserade om vad som kan ha varit för några ögonblick, men sedan föll verkligheten in och svepte bort henne igen. Hon tillät sig själv att komma för nära. Hennes återhållsamhet höll på att försvagas. Hon drog sig tillbaka, bröt hans starka men oengagerade grepp om hennes huvud och krökte ryggen och presenterade återigen sina bröst.

"Du kan röra dem," sa hon.

Och så tittade hon upp i hans ögon.

Det var inte planerat, men, förlorat i ögonblicket, hade Molly inte aktivt påmint sig själv om att inte få ögonkontakt, och så blev det bara. Hon tittade genast ner, men det var för sent; bilden av dessa sexiga, hänsynslösa ögon brändes in i minnet, och en berg-och dalbana av snurrande och rusande sinnen mullrade längs insidan av hennes lår och mellan hennes ben. John placerade sina fingrar på det nakna köttet av hennes frigjorda bröstkorg, tog handfullar av hennes mjuka men starka kropp, och njutning zappade från hennes bröstvårtor till hennes hjärta till hennes ryggrad precis innan hon fick orgasm.

Det var inte en helt klar klimax – om det hade varit en så skulle Molly ha haft den där kuken på John djupt mellan benen så snabbt att hon av misstag kunde ha dödat honom när hon kom dit. Men det lilla skalvet hon upplevde var både tillfredsställande och farligt ändå. Hon gick till och med så långt att hon sprang fram till hans gren, öppnade munnen för att ta emot honom, men tog sig i sista sekunden och doppade förbi honom, planterade hennes läppar mot hans hud vid sidan av hans kuk, i hopp känslan av honom så här skulle ersätta att ta honom inuti henne. Hon stönade in i hans kropp och frossade i känslan av hans heta kuk som borstade sidan av hennes kind även när hon sa åt sig själv att hålla sig borta. Hon skakade som ett skört löv, flämtande, hennes läppar mot Johns hud, oförmögen att bända bort sig.

John hade aldrig varit så nära cumming så länge. Han vacklade på den kanten, kände Mollys mun vid hans bas och hennes blonda hår som omgav hans kuk, hennes silkeslena smekte honom försiktigt och satte hans nerver i brand. Han släppte hennes bröst och tog tag i hennes bakhuvud igen och höll henne stadigt mot sig, fastän hon ännu inte hade gjort ens en svag ansträngning för att dra sig undan.

"Varför suger du mig inte?" frågade John med sammanbitna tänder. "Snälla, sug mig!"

Till slut backade Molly, precis tillräckligt för att frigöra hennes läppar så att hon kunde svara. Flåsande sa hon, "Sam på ansiktet. Nu. Gör det. Du vet att jag inte kan suga dig..."

Johns händer låg nu på Mollys kinder och höll hennes ansikte försiktigt, fastän hans fingrar var stela. Han tittade ner på henne, även om hon gjorde en poäng för att undvika att matcha hans blick.

"Ja, det kan du", sa han. Han visste vad han gjorde. Han visste att Molly ville suga honom, men om han sköt sin last på henne innan hon gav upp, då skulle hon inte behöva göra det. Men om han höll tillbaka, då kanske hon skulle grotta under påfrestningen.

Sedan doppade Molly fram, öppnade sin mun, hennes läppar omgärdade hans kukhuvud, svävande ... och sedan tänkte hon på och backade. John var så säker på att hon äntligen skulle ta honom att han började sperma.

"Åh fan!" han skrek. "Jag kummar, jag kummar. Åh Gud, Molly, smaka på min kuk!"

Den varma lasten var fortfarande på väg uppför Johns skaft när Molly äntligen gav upp, vilket signalerade nedbrytningen av hennes återhållsamhet med ett hörbart och väldigt sexigt feminint gnäll. Hon tog tag i basen av Johns kuk med sin hand och ryckte av honom medan hon äntligen öppnade munnen på vid gavel, stack ut sin tunga och lappade på undersidan av hans kuk precis när spermierna sprängdes ut. John vrålade och kämpade för att hålla sig på fötterna medan Molly slickade hans kuk som om det vore en glassgodis som smälte i solen. Hans sperma gick överallt, spottade över hennes tunga in i hennes mun, stänkte mot hennes läppar, sprayade hennes ansikte så hårt att det ibland faktiskt stänkte av och sedan tillbaka på henne.

Johns huvud snurrade av känslan av att få sin kuk slickad för första gången. Även om det inte var sant huvud, var detta fortfarande bättre än han någonsin hade föreställt sig att det skulle vara. Upplevelsen förstärktes av det faktum att han hade så mycket sperma lagrat, och med denna efterlängtade frigivning, dränkte han Molly effektivt och svämmade över hennes hungriga, öppna mun till den grad att hans puss rann ut i hörnen på hennes läppar och springer nerför hakan, hennes hals och sipprar vidare mot hennes bröst. Lyckligtvis, trots den allt tjockare masken av kräm som hon bar i ansiktet, hade inte tillräckligt många träffar hennes ögon för att få henne att stänga dem, för nu tittade hon upp på honom och såg honom titta på henne - en liten droppe vitt fastnat i hennes vänstra sida ögonfransar – och han kände att hon var, omöjlig som det verkade, lika upprymd som han.

Hon svalde stort, tog en betydande mängd av hans spermier djupt inuti henne, och log sedan till och med när den sista biten sperma rann ut från Johns kuk och dribblade på hennes haka.

Den munfull sperma hon just hade tagit ner i halsen var större än någon belastning hon någonsin hade svalt med minst femtio procent, och det verkade som om det mesta av Johns orgasm hade hamnat i hennes ansikte, att döma av värmen och vikten hon kände. . Känslan av att känna hans frö glida ner i hennes hals när hon tittade in i hans ögon utlöste ännu en orgasm, denna mycket större än den första, och omedelbart var hon helt enkelt tvungen att få honom.

Molly drog ner John och drog honom mot hennes ansikte. Det hände så snabbt att John inte hann tänka på vad som pågick förrän han redan kysste henne, smakade det som fanns kvar av hans egen färska, varma, myskiga sperma på hennes tunga och till och med kände det mellan deras läppar, tjocka och klibbig. Han förväntade sig att bli avstängd av detta, men tvärtom; Molly verkade njuta av det när hon skakade och krampade i hans famn – hela tiden stönade in i hans mun – och det enkla faktum gjorde handlingen inte bara okej, utan extremt spännande.

De gjorde ut, John hamnade så småningom ovanpå henne på sängen, hans fortfarande hårda kuk tryckte mot hennes våta men klädda gren. Det mesta av sperma i Mollys ansikte strök ner när hon la sig tillbaka, droppande över kinderna och in i håret, men en del smetades i Johns ansikte också. De fortsatte att kyssas tills smaken av spermier inte längre fanns i någon av deras munnar.

När de slutligen slutade, slickade Molly den lilla sperma som fortfarande var på John av honom, både från hans ansikte och hans kuk. Han var fortfarande hård, och detta gjorde honom bara hårdare och mer redo att gå till nästa nivå, men Molly stannade plötsligt och gick in i badrummet för att städa upp.

John väntade på sängen, osäker på om han skulle dra upp byxorna igen eller inte. Han visste att kvällens händelse var över, men kanske om han låtsades att han inte visste det skulle Molly ompröva att gå hem så snart. Han hörde henne vid diskbänken och hörde sedan duschen rinna. Han hoppade upp när han äntligen hörde badrumsdörren öppnas, men Molly öppnade omedelbart dörren till deras rum och gick ut.

"Jag kommer genast tillbaka," sa hon. "Jag måste hämta något från min bil."

Hon kom aldrig tillbaka, men när John äntligen förstod detta och gick ut, hittade han en lapp som satt fast under hans vindrutetorkare.

John vecklade ut den, rädd för vad den skulle säga, men hans hjärta och kuk hoppade till när han äntligen läste orden. "Nästa gång suger jag dig. 

Sexnoveller: 1 2 3 4 5

                                                                                     Svensk amatör porrfilm1 2 3 4 5 6 7 

Smygfilmade nudistfilmer HÄR

Carl Serung snuskfilm HÄR

Köpa Svensk porrfilm gör du snabbt & enkelt här

Sperma i ansiktet