En pojkes kuk

Min pojke

Detta ägde rum för några år sedan. Jag var trettiofyra vid den tiden, jag fick min son när jag var arton. Min man och jag har ett bra förhållande. Vi bråkar aldrig och vårt sexliv var alltid bra.

Jag är fem fot lång 110 lbs 34 B cup sandigt blont hår. Jag har alltid tränat, jag springer 2 mil varje dag. Min man säger att jag har den finaste rumpan i staten. Min man är lastbilschaufför så är bara hemma på helgerna vilket gjorde att min son Mike och jag var väldigt nära.

Mike hade precis fyllt sexton en vecka innan, han är lite längre än mig. Han gjorde sitt hemarbete en dag och frågade mig om jag skulle hjälpa honom med ett vetenskapligt experiment som han skulle göra för läxuppgiften. Det hade med hypnos att göra. Jag var väldigt naiv vid den tiden utan problem med att hjälpa honom och vara hans testperson. När jag ser tillbaka inser jag hur dum jag var.

Mike lät mig sätta mig på en stol i köket. Han slappnade av och tog en penna och fick mig att fokusera på spetsen av den. Som jag gjorde han du normalt dina ögon är tyngre och du blir sömnig sak. Vi har alla sett det på film eller någonstans. Jag jobbade hårdare på att inte skratta.

Men någonstans kom jag på idén att jag skulle fejka det, så att han inte skulle bli besviken. Så jag följde med och slöt snart ögonen som om jag var ute.

Han gick igenom den normala beröringen din näsa stå vänd dig om lyda alla hans kommandon saker. Vilket jag lyckades med tänkte jag med perfektion. Sedan fick han mig att luta mig framåt och stanna i en minut.

Jag hade på mig svettningar och en lös t-shirt och ingen bh. Han satte sig framför mig. Tror inte att jag tittar på honom. Han säger blunda. Jag lyder och efter en minut eller två låter han mig stå rakt upp och sedan sätta mig tillbaka på stolen. Han säger till mig att du inte kommer ihåg något av det här och nästa gång han kallar mig mamma kommer jag att vara tillbaka under hypnos och lyda honom. Han väcker mig och jag fortsätter min dag som om ingenting hänt. Jag tvättade och jag böjde mig över korgen och kände hur mina bröstvårtor gnuggade min skjorta. Jag tittar ner och inser att min lösa skjorta kunde se mina bröst när jag var böjd. Det gick upp för mig då vad Mike gjorde.

Vad ska jag tänka, trodde aldrig att min son skulle pervera mig. Mitt sinne rasade och jag visste inte vad jag skulle göra. Precis då går Mike in i tvättstugan och säger mamma. Jag frös som ett rådjur i strålkastarna. Vad gör jag? Jag tror. Han säger åt mig att ladda färdigt tvättmaskinen. Så jag gör det och jag tror att vi får spela med och se hur långt han tar det här. När jag har börjat tvätta står jag still. Han säger att jag inte kan se honom att han är osynlig och att jag ska ta på mig nattkläder. Jag går till sovrummet och han följer efter. Men jag ut rävar honom jag glider av svettningarna utan att han ser något och står rakt. Jag bär min t-shirt som nattskjorta hela tiden.

Han säger byt t-shirt. Jag tar av mig min tröja och tar en till precis framför honom och drar den över mitt huvud. Varför gjorde jag det? Åh bra gjort nu. Ta av dig trosorna. Jag drar bort dem skämt på honom min skjorta täcker allt. Okej säger han när jag lämnar rummet vaknar gå till vardagsrummet och titta på tv. Tänk ingenting på hur du är klädd.

Han gick jag gick och slog på tv:n och satte mig i soffan. Några minuter kom Mike in och satte sig. Mamma sa han. Stå upp. Jag ställer mig upp och han säger ta av dig tröjan. Okej, jag tror att det har gått tillräckligt lång tid för att få ett slut på det. Jag sträcker mig ner och drar av mig tröjan. Herregud, jag tror varför jag gjorde det när jag stod stilla naken framför min son. Han går runt mig. När jag står still frös jag på plats. Mamma när jag rör vid dig gillar du det. Jag står still och tror att jag måste sluta med det här nu. Mike säger att du blir kåt när jag rör vid dig. Stoppa honom tänker jag för mig själv men får inte ut ord. Han rör vid min rumpa, ställde sig bakom mig sträckte han sig runt och nypte mina bröst. Jag tar ett djupt andetag. Jag tänker att det är okej att avsluta det här, berätta för honom att du fejkar det. Han glider ner handen och för ett finger mellan min springa.

Mike låter mig böja mig över hans byxor är av. När tog han av sig kläderna tror jag? Han trycker in i mig. Hur länge jag inte vet att han hamrar mig doggy style Jag känner hur han kommer i mig. Han ställer mig på soffan och breder ut mina ben. På sina knän kommer han in i mig igen. Jag ser hans kuk glida in i mig. Jag stönar.

Han säger. ” Mamma din så tight jävla mamma din fitta känns så bra ” Han lyfter upp mina ben och håller dem, knekt hamrar sin mamma i kudden på soffan och säger sedan mamma du kommer med mig. Åh mamma nu säger han och jag får den här längsta svåraste orgasmen i mitt liv. Han fortsatte att slå mig och min orgasm fortsatte tills han slutade. Han klädde på mig och väckte mig. Jag sa ingenting jag gick och la mig och sa aldrig ett ord. Jag vaknade nästa morgon och tänkte att jag måste låta honom veta att han inte kan hypnotisera mig. Jag fejkade. Sedan reste jag mig upp och kände hur hans sperma rann nerför mitt ben. Mike går in och säger "mamma. ”

En pojkes kuk

Sexnoveller: 1 2 3 4 5

                                                                                     Svensk amatör porrfilm1 2 3 4 5 6 7 

Smygfilmade nudistfilmer HÄR

Carl Serung snuskfilm HÄR

Köpa Svensk porrfilm gör du snabbt & enkelt här

En pojkes kuk